blauwgeel veteranen slide03

Week 42 2019

!!!! UPDATE VETERANEN KAARTAVONDEN!!!!

Dinsdag 29 oktober 2019 gaat de kaartavond niet door!!!!

 


Beste kaarters/deelnemers aan de Blauw Geel Veteranen Kaartavonden, wegens omstandigheden gaat de kaartavond van dinsdag aanstaande, 29 oktober, niet door. Hoogstwaarschijnlijk zal er een extra kaartavond in maart 2020 aangeplakt worden maar daar wordt u terzijner tijd over ge├»nformeerd. Aangezien we misschien niet iedereen via deze weg kunnen bereiken is het verzoek als kaarters dit lezen, of als u kaartdeelnemers kent, om hen op de hoogte te stellen dat het kaarten aanstaande dinsdag geen doorgang heeft. 

Namens de kaart organisatie,

Milco

 

Wedstrijdverslagen zaterdag 19 oktober 2019

 

BG Veteranen A - Boerdonk 5-4

Het begin van de wedstrijd zochten we naar een goed samenspel maar dat lukte zeer matig. In de 6de minuut hadden we de eerste goede aanval. Robbert legde de bal terug op cees die de bal in de kruising schoot. Daarna was het weer slecht. Weinig aanbieden en veel balverlies wat ook de 1-1 op het scorebord liet verschijnen. In de tussentijds kregen we veel kansen die echter om zeep werden gebracht. Wij gingen door met simpel balverlies wat in de 22ste en 30ste minuut resulteerde in een 1-3 stand. Gelukkig konden we 1 mnt voor rust de achterstand verkleinen tot 2-3, John Donk werd vrij voor goal gezet en dit benutte hij koelbloedig. In de tweede helft drie verse krachten in het veld. Of het aan hun lag of dat Boerdonk de 1ste helft kapot was gespeeld zijn we het niet allemaal over eens. De 2de helft was beduidend beter. We hadden meer balbezit en minder balverlies. In de 11de minuut werd Robbert gelanceerd in de diepte maar de keeper stond een doelpunt in de weg. Daarna leek het of we niet wilde winnen want kans naar kans werd gemist en de keeper had enkele heel goede reddingen.
In de 17de minuut kregen we een hoekschop die evert op het hoofd van Robbert mikte die mooi inkopte, 3-3. We bleven druk zetten en in de 23ste minuut slalomde evert door de verdediging en was t prijs schieten 4x voor een doelpunt. Evert mocht uiteindelijk de 4-3 binnen schieten. In de 30ste minuut werd een aanval opgezet door john en Evert, de bal werd afgeleverd bij Jeroen die hem strak voorzette waar Robbert hem kon binnentikken, 5-3.
Boerdonk scoorde nogmaals tegen wat ook de eindstand bepaalde op 5-4. We hebben het onszelf moeilijk gemaakt door het vele balverlies en vele kansen te missen. Uiteindelijk blijft ons de 5-4 eindstand bij.

Kees en Hans

Eric ten Hag zou trots zijn op zo een bank. Wat een kwaliteit en energie stralen ze uit.????

 

Blauw Geel Veteranen kaartavonden gaan weer van start

Goedendag liefhebbers van Rikken en Jokeren, dinsdag 29 oktober gaan de Blauw Geel Veteranen kaartavonden weer van start. U bent van harte welkom in onze club kantine aan de Prins Willem Alexander Sportpark 24 te Veghel, inschrijven vanaf 19.15 uur, kaarten start om 20.00 uur. Zie fiche voor de overige data.

tot dinsdag 29 oktober 

Anton & Hans