Week 10 2022

Wedstrijdverslag zaterdag 12 maart 2022

Veteranen Blauw Geel Team A - Nijnsel 3-0:
Gisteren mochten we als A team aantreden tegen de veteranen van Nijnsel, en vanaf begin lag het initiatief bij Blauw Geel maar konden we dit nog niet in de score uitdrukken, zelfs na een schitterende aktie van Manu faalde hij voor een leeg doel. Een minuut of 10 voor rust dan toch de verdiende voorsprong, na een goede aktie van Wilco kon Frank de score openen. Na de rust met wat verse krachten bleef Blauw Geel de betere ploeg en kon onze invaller Sander na schitterend te zijn vrijgespeeld door Wilco beheerst de 2-0 maken. Na een overtreding op Manu kregen we nog een strafschop die Frank benutte.
Eindstand 3-0, alleen jammer dat het gisteren nodig was om twee spelers 5 minuten van het veld te sturen, dit hoort niet bij ons soort voetbal en moeten zien te voorkomen, tel af en toe maar een keer tot 10 en accepteer de beslissingen.
 
Veteranen Blauw Geel Team B - Odiliapeel 1-3:
Rommelige wedstrijd van onze kans. De wil en inzet was er zeker maar we speelden niet als een team. Het begin was hoopgevend. Eerst raakte Robbert met een schot de lat en nadat de keeper een bal van Bob tot corner verwerkte kregen we uit de hoekschop een vrije trap die ook op de lat eindigde. Daarna was het Odiliapeel die meer aan de bal was. In de 26ste minuut werd Robbert diep gestuurd maar zijn schot ging naast en over. In de aanval daarop van De Peel werd bij ons de lat geraakt en de rebound van Aniel werd nog net hoekschop getikt door Ruud. In de 31ste minuut kwam de Peel op een 0-1 voorsprong met een afstandsschot. De tweede helft werd er niet beter op. In de 7de en 10de minuut werd eerst slecht weggewerkt en daarna een terugspeelbal onderschept waardoor we op een 0-3 werden gezet. Meteen kwamen we wel terug op 1-3 door Robbert. Maar daar hield het ook bij op. We hadden redelijk wat spelers die vanaf november/december niet meer gespeeld hadden. Zou dat de reden zijn. Vergeten en volgende week klappen we er weer tegen aan.
Statistieken bekijken
 
Leuk
 
 
 
Opmerking plaatsen
 
 
Delen