week 36 2023

Wedstrijdverslag zaterdag 9 september 2023

Blauw Geel team A- SV de braak 8-3:

We mochten weer de wei in met 2 potentiële veteranen Richard en Robbert vd. Heijden en met hulp van Danny schilders konden we met zijn elven beginnen. Van begin af aan domineerden we de wedstrijd. In de derde minuut werd Danny diep gestuurd op links en zijn voorzet kwam bij Rob terecht, hij kapte een tegenstander uit en schoot hoog binnen. In de 6de minuut veroverde wij de bal en werd Jeroen diep gestuurd en samen met Richard gingen ze op de goal af. Jeroen legde breed en Richard kon binnen tikken. Uit het niets scoorde de Braak tegen. Een diepe bal kwam verkeerd op het hoofd van Erik en kwam bij de spits terecht en hij knalde de bal hard binnen. 2-1
Jeroen vergrootte weer de afstand naar 3-1 met een mooi schot over de keeper en dezelfde Jeroen maakte er 4-1 van. Voor rust kregen kregen we nog 3 goede kansen maar ze gingen of net naast of de keeper stond in de weg. De rust was welkom met wat ranja.
De tweede helft begonnen we prima. Danny speelde diep op Yorg die de bal in de verre hoek binnenschoot 5-1.
Er volge twee ongelukkige momenten van Patrick. Hij veroorzaakte een penalty door ongelukkig tegen de tegenstander aan te lopen, 5-2 en de bal verspeelde zodat de spits kon scoren omdat onze keeper uit positie was. Nu was het Yorg tijd. Met twee doelpunten, een identiek doelpunt diagonaal in de verre hoek zoals zijn eerste doelpunt en een schitterend stift over de keeper 6-3 en 7-3. Aan het einde viel Tom Joosten nog in. Hij werd neergelegd en Rob bepaalde de eindstand op 8-3. Mooi begin van dit seizoen, met dank aan Danny S , Tommy J en hopelijk de nieuwe veteranen Richard en Robbert vd H.

Sportieve groet Kees en Hans

Aanvulling.
Ook wil ik nog benoemen dat Tiny en Evert een tweede voetbal
carrière zijn begonnen als respectieve linksachter en keeper.