blauwgeel veteranen slide03

Week 12 2017

Afsluiten Veteranen Kaartavonden seizoen 2016-2017:

Afgelopen dinsdag 21 maart stond de laatste kaartavond van het seizoen 2016-2017 op de rol. Er werd gestreden voor de plek van joker- en rik kampioen. Bij aanvang van deze avond stond Joppie Vogels bij het jokeren en Jan Verhallen bij het rikken aan kop en waren zij de personen om te verslaan. Uiteindelijk hebben beiden hun koppositie weten te behouden, waardoor zij zich kunnen uitroepen, Joppie Vogels als de joker kampioen en Jan Verhallen als de rik kampioen van seizoen 2016-2017 bij de Blauw Geel Veteranen kaartavonden Jokeren en Rikken. Beiden van harte gefeliciteerd, en via deze weg wil ik weer alle kaarters van harte bedanken voor hun inzet en gezelligheid. Tevens wil ik alle Blauw Geel Veteranen en sponsoren die ons ondersteund hebben in het verstrekken van prijsjes cq financiele ondersteuning, van harte bedanken waardoor zij deze kaartavonden weer mogelijk en tot een succes hebben gemaakt, hartelijk bedankt daarvoor.


Anton & Milco

 

Wedstrijdverslagen:

ELI - Veteranen Blauw Geel Team A 1-0 (1-0):
Team A moest het afgelopen zaterdag opnemen tegen Eli uit Lieshout, altijd een fijne tegenstander om tegen te voetballen. We begonnen onrustig en slordig aan de wedstrijd en Eli kreeg enkele mogelijkheden waar wij maar weinig tegenover konden stellen behalve een kans voor Frank en een schot van Arno. Halverwege de eerste helft komt Eli op voorsprong nadat een speler de bal met de hand meeneemt, iedereen ziet het maar de scheidsrechter zogenaamd niet. Na de rust met gastspeler Danny erbij wordt Eli teruggedrongen en speelt de hele tweede helft de wedstrijd op hun helft af alleen de bal wil er niet in, de scheidsrechter weigert om een glaszuivere 11 meter te geven en keurt een doelpunt af vanwege vermeend buitenspel. We hebben lekker gevoetbald maar wat is het dan jammer dat 1 iemand je zaterdag nog zo kan verzieken. Volgende week thuis tegen Mierlo Hout.

Coach Anton

Volkel - Veteranen Blauw Geel Team B 0-3 (0-1):
Vandaag was het B team te gast bij de mannen van Volkel, "altijd gezellig". Door een optreden van the magic4 in Alicante, waren we genoodzaakt om wat extra reserves mee te nemen. Jeroen, Wim en Ted kwamen onze gelederen versterken. Het begin van de wedstrijd ging ietwat gelijk op. Waarbij gezegd moet worden dat Blauw Geel vaker voor het doel van Volkel te vinden was. De keeper van Volkel wist steeds goed te anticiperen op het spitsenduo van Blauw Geel. Tot de 17de minuut Jeroen en Robbert de keeper uitspeelde en de 0-1 aantekende. Dat zat ze in Volkel niet lekker en het spel werd daardoor wat feller. We konden echter de 0-1 tot aan de rust vasthouden. Vorig jaar was dit ook onze ruststand maar zakte we na de Thee ongelofelijk door het ijs (1-7 eindstand). Zou de geschiedenis zich herhalen? Wim werd voor Wim gewisseld en we gingen met de zelfde felheid verder waar we voor de rust mee gestopt waren. Blauw Geel kreeg diverse kansen waar ook sommige mooie reddingen van Volkelse kant te zien waren. In de 52ste minuut kwam wederom Robbert vrij voor goal en de 0-2 scoorden. Niet veel later had Maurice te veel last van een eerdere botsing en werd Ted gebracht. Het beter spel was aan de kant van onze mannen. Hier en daar was er een beetje te veel gekibbel, wat dan weer snel werd bijgelegd. Veel mannen van ons B team liepen tegen het einde van de wedstrijd op hun tandvlees. Dries was totaal uitgeput maar wist de kracht nog uit zijn tenen te halen en in de laatste minuut de 0-3 te scoren. Zaten we vorig jaar nog tijdens de 3e helft bij het Witte Paard in Volkel, dit jaar was het de kantine. De wedstrijd werd nog eens dunnetjes overgedaan, met wat kannetjes van Volkelse kant, waarvoor dank, en een pleister voor Kees "Waar hij die moest plakken was iedereen duidelijk". Mannen bedankt. Volgende week spelen we thuis tegen UDI '19.

Coach Hans.