blauwgeel veteranen slide03

Week 13 2017

Wedstrijdverslagen:

Veteranen Blauw Geel team A - Mierlo Hout 3-4 (2-2):
Gisteren speelden we met het A team tegen Mierlo Hout en begonnen we goed aan de wedstrijd en kon Turgut met een afstandsschot de 1-0 op het scorebord zetten, hierna kwam Mierlo wat beter in de wedstrijd en omdat we twee keer slecht omschakelden werd het 1-2.

Voor de rust werd het nog 2-2 door Selim na een prachtige assist van Peter. Na rust kwamen we op een 3-2 voorsprong door Arno na een assist van Danny. Blauw Geel kreeg hierna nog enkele kansen maar deze werden niet benut en kon Mierlo de 3-3 aantekenen maar dit gebeurde in duidelijk buitenspel. Het werd zelfs nog 3-4 en konden we helaas zelf niet meer scoren.
Volgende week naar Mariahout.

Coach Anton

Veteranen Blauw Geel team B - UDI'19 5-2 (1-2):

Door gebrek aan genoeg spelers, hadden we wat gasten vandaag. Yvo en Roel kwamen onze gelederen daarom versterken. En Ted en A3 stonden op stand by. UDI koos ervoor om met de rug naar de lage zon te spelen. Onze mannen begonnen rommelig en lieten de mannen uit Uden veel te veel het spel bepalen. Na 7 minuten stonden we door een lob van de Udense aanval op 0-1 achterstand. Het Udense voordeel van de lage zon speelde ons in de 20 ste minuut nog een keer parten en stonden we met 0-2 achter. Onze mannen kregen wel kansen maar wisten die niet te verzilveren, het team ging wel steeds beter draaien. In de 25 ste minuut scoorde Robbert de eerste treffer voor Blauw Geel. De Udense bank was nu nog rustig. Tijdens de rust kwamen kleedkamer wijsheden naar boven zoals:"Als wij meer scoren dan hunnie, winnen wij de wedstrijd". Roel kwam in het veld voor Ted. De zon, die nu nog lager stond, was nu in ons voordeel. Vijf minuten in de tweede helft wist Roel via links door te breken en een schot op goal werd eerst nog gestopt door de keeper, in de rebound tikte John de bal echter fijntjes in het net. 2-2. Het team draaide nu op volle toeren en UDI had het nakijken. 5 minuten later tikte John wederom de bal in het net en stonden we met 3-2 voor. Mooier kan het niet worden dacht John en kreeg een publieks wissel. Het werd echter nog wel mooier. Diverse aanvallen van de Blauw Geel mannen konden door de keeper van UDI worden gestopt, maar twee dotten van combinaties tussen Yvo en Robbert wisten de stand op het scorebord op 5-2 te krijgen. Ja.. en dat wij een jong fit team hebben is voor sommige moeilijk te accepteren. Maar onze mannen hebben allemaal de veteraan gerechtigde leeftijd. Mannen proficiat. 
Volgende week spelen we uit tegen Keldonk.
Ivm mijn werk neemt de komende twee weken Wilco de honneurs waar.
さようなら(Sayōnara). ^_^

Coach Hans.